11.11.11.

2018.11.11.11      A Fény mestereinek üzenete

 

Gyermekeim, a fény határtalan szeretete vesz most körül benneteket! Gratulálunk nektek!

Készen áll a Föld, és a Földhöz kötődő lélekcsalád a magasabb szintű megéléshez, melyhez most behelyeztük a kódokat a szív szakrális terébe.

A fénykódok többféle színben és formában, és jelképrendszerrel jelzik nektek, a közelgő feladatotokat! Mindenkinek a megfelelő időben aktiválódik majd a kódja!

A következő időszak Gaia szempontjából sorsdöntő lesz!

Ne ijedjetek meg, mert a mostani kapunyitás fizikai tüneteket, okozhat. A térgörbület is hozzátartozik. Ezért a párhuzamos dimenziók időhurkokat és zavaros álmokat, élethelyzeteket produkálhatnak.

Sok tiszta vizet igyatok a következő 3 napban különösen fontos a bőséges folyadék, míg beállnak az energiák.

Fizikai tünetek lehetnek: fejnyomás, fejfájás, fülzúgás, fülfájás, szemnyomás, koordinációs zavarok, szédülés, szívtájéki nyomás vagy tompa fájdalom, emlékezet problémák.

Három nap után megszűnnek, és a tünetek változóak. Hullámokban érnek el benneteket.

A párhuzamos világok kinyílása miatt, tisztítsátok le MAG-otokat!!!

A tisztítás segít abban, hogy ne menjetek bele olyan, a hurkok által létrejövő helyzetekbe, melyek a párhuzamos dimenzió kivetülései. Ezek az előző életes tisztítások nyugalmat és békét hoznak a családi teretekbe.

Az „óriások világa” következik. Óriási angyali erők, és minőségek megjelenése a Földön!

Tudatrobbanás, új látomások hatására sok új találmány felszínre kerülése, az új információs rács által, melyet a Föld köré helyeztünk, és a mai nappal újra hangoltunk. Ennek összehangolása zajlik majd a ti egyéni kódotokkal a következő időszakban.

Csodálatos, és egyben új gyógyítási technikák és folyamatok indulnak be ez által

számotokra.

Fontos!!!

A szív szakrális terében állítsátok át a DNS kód aktiválás által a fényerősséget, mely a szívdobbanás behangolását adja számotokra.

Ez által tudtok rácsatlakozni az új rács fénykódjaira, mely folyamatosan árasztja felétek az új, 5. dimenziós Föld, tudat felszabadító energiáit.

Csodásak vagytok!

Égi fényetek messzire tündököl!

 

Győr,2018.11.11.11.   A Fény mestereinek üzenete

Csatornázta: Horváth Marianna