Sorselemzés, tisztánlátás, az asztrológia és a tarot tükrében

Ez az egyéni konzultációs lehetőség, segít neked feltárni egy problémás, és esetleg nehezen kezelhető helyzetet, az életed több területén.

Változtatni szeretnél, vagy már képtelen vagy uralni mindazt, ami történik veled!?

Nincs erőd felállni?

Nem tudod merre tovább?

Nem érted miért?

Hívj bátran! SEGÍTEK!

Tel: 06707706072

Ajánlom egyéni sorstisztázásra, lélekfeladat meghatározásra, fordulópontok előtti belső önmunkára, párkapcsolati  és egyéb emberi kapcsolati zavarok tisztázására, depresszió, pánikbetegség, gyász feldolgozás kiegészítéseként, önbizalom és, munkahelyi, és családi konfliktusok oldásának indító helyzetfelismerésére, egészségi állapot esetleges romlásának háttér információinak feltárására, párkapcsolat, egyéb kapcsolat helyreállításának kiegészítő tevékenységeként. Lakások, üzletek, vállalkozások, munkahellyel kapcsolatos kérdések, és zavaros helyzetek tisztázására.

/A leggyakrabban használt tarot kártyák: Sumeremilhun Tarot / Körtarot/, Barbara Moore-Arany tarot, Ellen Dugan- Ezüstboszorkány tarot, Caroline Smith és John Astrop-A hold jóslatai tarot, IshaLerner és Mark Lerner- Belső gyermek kártya, Arkangyalok és drágakövek, jóskártya, Zen tarot és többféle Angyal tarot/

Bármilyen tarot kártya jóshoz készülsz, vagy netán arra vállalkoznál, hogy megtanuld valamelyik jóslási módot, nem árt, ha tisztában vagy a következőkkel!

A tarot, soha nem dönt helyetted!!! Ő csak útmutatást és tanácsokat ad!

És nem is hívnám jóskártyának!. Sokkal inkább meditációra késztető segédeszköz. Többnyire megmondja a jövőt, de nem úgy, ahogyan te gondolod. A jóslat jelentősége nem a hétköznapi események előrejelzésében, hanem az önismeret fejlesztésében rejlik. Ehhez ad meditációs támpontokat. Nem konkrét eseményeket lehet kiolvasni a lapokból, hanem azt, hogy a bennünket körülvevő személyeket, dolgokat, hogyan értékeljük, illetve bizonyos személyekhez hogyan közelítsünk.

A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, spirituális beavatásoknál használták. Nekünk a jövő meglátásában (jóslás), életünk megértésében, problémáink megoldásban segíthet.

Bár néhány ember úgy véli, a tarot kártyavetés (olvasás) csalás, még mindig többen vannak, akik bíznak benne, támaszkodnak a jóslataira és hiszik, hogy iránymutatást kapnak általa a jövőjükre nézve.

Én ezt ötvözni szoktam az asztrológiai képleteddel, és a mögötted lévő energetikai tér információinak csatornázásával, és ez által egy konkrétabb és átfogóbb magyarázatot tudok neked adni arra vonatkozólag, hogy mi is várható az adott helyzetben.

Az Asztrológiai tanácsadást kiegészítésre használom! Írott formában nem küldök neked magadról jellemrajzot, vagy éves Szolár horoszkópot!  Ehhez kérlek, fordulj kizárólagos asztrológushoz!

A tanácsadás lehetőséget biztosít az interaktív beszélgetésre, mely által azonnali oldások és traumatikus élmények felszínre hozatala által megkönnyebbülsz, és a kérdéseidre lehetséges válaszokat kapsz. Minden alkalommal, az okfeltáró közös munka során, a megoldásokat keressük.

Minden kuncsaftom személyes anyaga és az alkalmak során feltárt információ, bizalmas információnak számít, és erről még a családtagjai sem értesülhetnek tőlem.

A beszélgetésről és tanácskérésről, a kuncsaft, / hozott eszközzel/ hangfelvételt készíthet, kizárólag saját használatra!