Önismereti Kurzusok többféle formában! VARÁZSNAPLÓ

Amit nyújtok neked, az nem egy képlet, nem egy kulcs, amit beleteszel a zárba és ezzel megoldódik minden gondod.

Ennél sokkal többet szeretnék neked adni!

Magát, az út örömét és a felfedezés élményeit, a rácsodálkozás aranyat érő pillanatait, melyre a lélek mindig emlékezni fog.

Ahhoz, hogy igazán megismerd önmagad, bátornak és felfedezőnek kell lenned!

Merj új formát, új utat kipróbálni, ha azt érzed, hogy nem igazán vagy Önmagad, ha nem működnek a kapcsolataid, esetleg nem találod a helyed a világban!

 

CSOPORTOS PROGRAM:

Ha a bátrabbak közé tartozol, meghívlak téged egy 6-8 fős , kiscsoportos Önismereti  Kurzusra, ahol nagyon sok játékos gyakorlatot, színjátszási elemet és módszert kihasználva fedezheted fel  Önmagad.

 Így, a háttérprogramjaid kitisztítva végre elérsz a valódi Önazonosságodhoz.

Ha készen állsz a változásra, indulj el velem ezen a kalandos úton!

 Nyugodj meg, én végig „fogom a kezed”!

Kérlek, hogy akkor jelentkezz erre a kurzusra, ha ott tudsz lenni mind a 4 alkalommal, hisz létrejön majd egy erős csoportenergia, ami hatalmas pozitív változást indít be a résztvevők életében.

A KURZUS TEMATIKÁJA:

1. Téma: Önmagam- Önazonosság- Önbizalom

Ahhoz hogy megismerjük Önmagunkat, először rá kell jönnünk, kik nem vagyunk!! Ehhez kiindulópontként megnézzük a születési képletünket.

Mielőtt megvalósítanánk vágyainkat, meg kell találnunk önmagunkat! Ahhoz pedig le kell vetkőznünk hamis, és esetleg a szülőktől, társtól átvett viselkedési mintáinkat, hogy szilárd alapokról indulva felépíthessük valós Önmagunkat.

Akkor  már bátran kimondhatjuk, hogy igen, én ezt képviselem a világban.

Ezen a napon, feltárjuk, hogy a test, lélek és szellem szintjén milyen tényezők, programok, hitrendszerek akadályoznak minket abban, hogy kiteljesedettebb, harmonikusabb életet éljünk.

Tudatos jelenlét gyakorlatok.

Improvizációs gyakorlatok- testbeszéd

Meditációval zárunk. / kb. 20 perc/

2. Téma: – Emberi, családi, párkapcsolati minták

A második alkalommal az emberi játszmáinkkal foglalkozunk. Milyen hozott minta alapján cselekszünk adott helyzetekben? Hogy működtetjük kapcsolatainkat, gyermekünkkel, valamelyik szülőnkkel, a társunkkal, vagy éppen a barátnőnkkel szemben.

Foglalkozunk szerepeink minőségével és a projekcióval! A projekció fontossága és érzelmi mintáink feltérképezése helyzetgyakorlatok segítségével. Tudatosítanunk kell, hogy mikor mit csinálunk, hisz csak akkor tudjuk majd lerakni!

Indulat áttét gyakorlat

Meditációval zárunk. / kb. 20 perc/

3. Téma: –  Boldogság – Elégedettség – Nagylelkűség

A harmadik találkozásunk során felidézünk olyan helyzeteket, ahol boldogok voltunk. A csoport többi tagja segít életre hívni majd  ezt a teret.  Miért éri meg boldognak lenni? Hogyan tudunk boldogok lenni?

Mi is az a boldogság? Hol van? Ki, hol és hogy érzi? Ki a boldogabb? Sok gyakorlattal és közben érzéseink fókuszálásával, tudatosítjuk azt, hogy mit jelent számunkra boldognak lenni.

Spontán jelenlét gyakorlatok

Meditációval zárunk.  /Kb. 15-20 perc/

4. Téma – Pozitív ősanya megkeresése és integrálása az életünkbe

Ezen a napon, játékosan átlépjük a mostani életünk határát, és visszamegyünk a múltba.

Mindenki életében van egy olyan ősanya, vagy ősapa, akiben magas fokú tudás, szeretet, életerő és gyógyítás volt jelen.  Aktiváljuk a családi energiateredet, mely segít kapcsolódni a magasabb szférákhoz, égi segítőidhez. Segít megnyitni spirituális képességeidet és támogat abban, hogy a fejlődés és előrelépés életedben felgyorsulhasson.

Bevezetés- Közös mese írása. /Tudatos jelenlét gyakorlat/

Jövőkép építő játékok

Meditáció /kb.20 perc/

 

Összegzés:

A kurzus során nagyon sok helyzetgyakorlat lesz, mely során az érzelmeinket tudatosítjuk. A szerepekbe , helyzetekbe  illeszkedés érzelmi átélésre ad lehetőséget.

Egy szituáció, (amiben konfliktus is előfordulhat) csoportban való átélése, új mintát adhat, és így lehetőségünk lesz rá, más- más szempontból rálátni szerepeinkre.

A kommunikációs tréningnapokon olyan érzelmileg kihívást jelentő szituációkat jelenítünk meg, mely a hétköznapok során a családban, és a munkahelyen , életünkben  kihívást jelentenek.  A szerepjátékoknak köszönhetően, erősödnek a szociális kompetenciáink, és olyan önérvényesítő, és önmeghatározó viselkedésmintákat és esetleges új elemeket  építhetünk be a viselkedés kultúránkba, ahol agressziómentesen, ám mégis agilisan tudjuk kezelni az életünk kihívásait.

Konkrét megoldásokat, kézzelfogható technikákat kapunk általuk.

A tréning napok végén, egy-egy meditáció segítségével (nincs szükség hozzá meditációs előképzettségre), belső utazással is megerősítjük a napi élményanyagot.

Ez azért szükséges, mert érzelmeinket, viselkedésünket nagy részben az elménk 90%-át kitevő tudatalatti határozza meg és irányítja, ezért fontos, hogy az oldást, programozást ezen a szinten is végezzük el.

A kurzusok  első alkalmának időpontjai, attól függően, hogy a szombati, vagy csütörtöki csoporthoz szeretnél csatlakozni:

2024-ben:   szervezés alatt!!

A következő 3 alkalom időpontját, az első alkalommal egyeztetjük és véglegesítjük, hogy mindenkinek megfelelő legyen. Két alkalom között minimum 3 hétnek el kell telnie.

A kurzus díja alkalmanként 35.000 Ft. (minden hónapban egy alkalom van és alkalmanként kell befizetni .)

Helyszín: Győr, Répce utca 22. 4./10.

Kérlek, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd a:  kekangyalster@gmail.com  e-mail címen vagy a 06/70-7706072 telefonszámon! A kurzushoz a további tudnivalókat e-mailben küldöm, amint jelezted részvételi szándékodat.

Szeretettel várlak erre az új, és játékos  programra!

Ébredj és változz velem!

 

VARÁZSNAPLÓ TANFOLYAM- Műhelymunka 4-5 fős

 

 

Szeretnéd jól indítani ezt az évet? Szeretnéd kristálytisztán látni az előtted álló utat, felismerni az ahhoz tartozó lépéseket és kellő energiát szerezni azok megvalósításához?
Újból indul:
Győrben a Varázsnapló Tanfolyam !!!
Miről szól ez a nap:
Az energia lenyomatok értelmezése az életünkben a lassú mozgású bolygók tükrében. /Kiemelten:PLÚTÓ és SZATURNUSZ jegyváltása, és hatásuk az életünkre a következő években./
Ehhez mérten a céljaink felállítása az életünk több területén. A karmikus feladataink. Miértek, és hogyanok az életünkben! Meditációk-kártyák segítségével ráhangolódás felsőbb énünkre. Egyéni tarot elemzés az éves energiákra!
Feladatlapok-sok beszélgetés és a lényeg: Személyre szabott VARÁZSAPLÓ elkészítése a 2024-es évre!
Tervezett időpontok:
január 19./péntek/ 16.00-20.00 /Már nincs hely!
január 20. /szombat/ 9.00-13.00 / Már nincs hely!
január 24./ szerda /9.00-15.00
február 8. /csütörtök/ 13.00-19.00
február 15. /csütörtök/9.00-15.00
Helyszín: Győr, Répce utca 22. 4./10.
Jelentkezés korlátozott létszámban!
Kiscsoportos műhelymunka –ajánlott létszám 4-5 fő

Tanfolyami ár: 25.000 Ft

Jelentkezés kizárólag telefonon keresztül!

Horváth Marianna

06707706072-es telefonszámon!!!

 

EGYÉNI LEHETŐSÉGEK:

Önismereti Ébresztő- hanganyag formátumban

Leszületési képlet alapján– Közel  egy órás  hangfelvételt készíthetsz a saját telefonddal, mely érinti a hozott programjaidat, a szülők minőségét és programját, a szülő-gyermek kapcsolódásodat, az aszcendens programodat, mellyel egész életedben a legkevésbé akarsz azonosulni, és ezért  sokszor parkoló pályára teszed magad, vagy futod a hasonló  köreidet. Látleletet kapsz  tőlem arról, hogyan viselkedsz a szerelem terén, milyen mintát működtetsz  a komolyabb párkapcsolatban, hogyan viszonyulsz a gyerek témához,  hol  és miben lennél igazán sikeres a munka és hivatás területén, érintjük a sors és karmikus bolygóid figyelmeztető  üzeneteit, az egészségedet, és természetesen az anyagi helyzetedhez való hozzáállásod mintáit is. Természetesen felhívom a figyelmedet arra is, hogy milyen területen várhatók változások, melyre jó, ha felkészülsz.

Önismereti Ébresztő- hanganyag formátumban ára: 15.000Ft

Jelentkezni itt tudsz: 06/70-7706072

 

Önismereti Ébresztő- Mini kurzus, Online formában 

Leszületési képlet alapján- Skype, vagy a saját , előfizetéses webszobámban, Online formában.

A beszélgetés érinti a hozott programjaidat, a szülők minőségét és programját, a szülő-gyermek kapcsolódásodat, az aszcendens programodat, mellyel egész életedben , a legkevésbé akarsz azonosulni, és ezért  sokszor parkoló pályára teszed magad, vagy futod a hasonló  köreidet. Látleletet kapsz tőlem arról, hogyan viselkedsz a szerelem terén, milyen mintát működtetsz a komolyabb párkapcsolatban, hogyan viszonyulsz a gyerek témához,  hol  és miben lennél igazán sikeres a munka és hivatás területén, érintjük a sors és karmikus bolygóid figyelmeztető  üzeneteit, az egészségedet, és természetesen az anyagi helyzetedhez való hozzáállásod mintáit is. . Természetesen felhívom a figyelmedet arra is, hogy milyen területen várhatók változások, melyre jó, ha felkészülsz. Itt módodban áll, külön kérdésekkel tisztázni az adott zavaros területeket.

 

3×1 óra vagy egyben 3 óra /  Ára: 45.000Ft

Jelentkezni itt tudsz: 06/70-7706072

 

Az Online beszélgetéshez, biztosítom neked az előfizetéses termemet, így lesz egy kis Házi Feladatod, ha ezt választod.
Töltsd le a gépedre a következő programot:

http://www.gotomeeting.com

GoToMeeting használata számítógépen, böngészőben

  • Nyisd meg a „https://www.gotomeet.me/MariannaHorváth” linket a böngésződben.
  • Kattints a „Join Meeting In Browser” gombra.
  • Hagyd az alapértelmezett kiválasztás pöttyét a „Computer” lehetőségen.
  • Kattints a „Save and continue” gombra.
  • Ha a böngésződ rákérdez engedélyezd a mikrofon használatát.
  • Válaszd ki, hogy melyik mikrofonodat illetve hangszóródat szeretnéd használni (általában jó az alapértelmezett beállítás) majd kattints a „Save and continue” gombra.
  • Ha ezek megvannak és látod a „Waiting for Marianna Horvát to start the meeting” feliratot, akkor már csak meg kell várnod amíg elkezdődik a meeting.