Filozófiám

Alkotó, segítő, és tanító embernek születtem. Számomra ez nem munka, hanem hivatás, amit szívvel, lélekkel végzek, s a hozzám fordulóknak megmutatom, hogyan érhetik el, a testi-lelki-szellemi egészséget, hogy tudnak talpra állni egy trauma után, és mosolyogni, s újra élvezni az életet.

Életem során, sok leckét kaptam, melyen túljutva, erősebb és hitben gazdagabb lettem. Az életem útelágazásai mindig tovább vittek és ez által megújulva, szellemileg és lelkileg magasabb szinten folytattam tovább utamat.

Munkám lényege a szeretet átadása.

Megtanítom neked, hogyan légy egyben. A lélek mindig megmutatja a testünk jelzéseink keresztül, az adott feladatunkat.

Több mint 30 év tapasztalatát adom át neked, többféle technikán keresztül.

Tarts velem, s megmutatom neked, hogyan légy tudatos, hogy a fizikai betegségeid üzeneteit hogyan érts meg, ez elvezet téged a teljes gyógyuláshoz.

Megtanítom neked, hogyan szeresd Önmagad, hogyan lépj tovább!

Ha megérted, elengeded!

Egyéni tanácsadás, beszélgetés keretén belül, megkeressük az adott problémádra a megoldást, melyben, addig fogom a kezed, amíg a krízisen túljutva, egyedül folytatod az utadat.

Technikáim: sorselemző, tisztánlátó segítségnyújtás, életmód tanácsadás, asztrológia , és a tarot tükrében.

/A leggyakrabban használt tarot kártyák: Sumeremilhun Tarot / Körtarot/, Barbara Moore-Arany tarot, Ellen Dugan- Ezüstboszorkány tarot, Caroline Smith és John Astrop- A hold jóslatai tarot, Isha Lerner és Mark Lerner- Belső gyermek kártya, Arkangyalok és drágakövek, jóskártya, Zen tarot és többféle Angyal tarot/

Depresszió, pánikbetegség, gyász feldolgozása, önbizalom, és önértékelés, stresszoldás, munkahelyi, és családi konfliktusok oldása többféle terápiával. Karmaoldás, egészségi állapot felmérése, párkapcsolat, egyéb kapcsolat helyreállítása, érzelmi blokkoldás, előző életek feltárása meditatív stersszoldás, egyéni családállítási technika, és hipnózis segítségével. Lakások, üzletek, vállalkozások energetikai tisztítása. Párkapcsolati és egyéni elemzések., tarot kártyák , asztronumerológia, és az asztrológia tükrében. Holistic Pulsing-lélek masszázs kezelések, talpmasszázs. Hiperaktív, nehezen nevelhető, problémás gyerekek oldása-egyénre szabott játékos terápiával.

Lélekbalett Tánc és Személyiségfejlesztő Napközis táborok szervezése Győrben.

https://www.facebook.com/lelekbalett/

Ingyenes csoportos meditációk havonta. Lélekébresztő közösségi oldalon, az adott energiák és fontosabb hírek megosztása veled.

https://www.facebook.com/lelekebreszto2014

Ingyenes tanácsadó oldal működtetése a honlapon keresztül:

https://www.kekangyalmariann.hu/tanacsado-oldal/