Májusi Energiák

A május a termékeny erők tobzódásával indul. És a legjobb az egészben, hogy ezek az energiák nem öncélúan rohangásznak a Létezésben, hanem bennünket segítenek.

Segítenek változtatni, fejlődni, szárnyra kapni. Igen, érintett a pénz, az anyagiak világa is. Egész hónapban fontos lesz a gyarapodás, a teremtés és az anyagi természetű ügyletek és egyéb praktikák, a hónap első napjaiban azonban emellett hangsúlyos a változás, amelyhez hatalmas mennyiségű erőt kapunk.

Magyarul: elérkezett a lehetőség, hogy saját erőből megfordítsuk sorsunk szekerét, ha a mostani irány nem tetszik. Vagy, hogy olyat változtassunk, amilyentől az angyalok szeme is tátva marad. Jó ez a pár nap arra is, hogy elégjen a visszatartó, lehúzó nehezékek többsége (vagyis a szellemi értelemben vett salak).

A teremtés egyik lényege, hogy nem majd, hanem most.

A virágzó tavasz segít, hogy megérthessük a lényeget: a Természet soha nem spórol. A természetben folyamatos a pazarló bőség. Ezt tanítja a millió virág, ezt a mézillat a levegőben.

Nem fejtegetem hosszasan. Ehelyett csüccsenjetek le nyugalomban egy gyertyával és határozzátok meg (papír+ceruza), mire vágytok, és hogyan fogjátok ezt elérni. Javában zajlik a „ha valamikor, akkor most”-időszak.

Pálcák a kézben, áldás az úton.

 

Lilith Cadmon